Aan het eind van een bouwproject of renovatie moeten alle puzzelstukjes tegelijk samenvallen.
U wilt het project op een positieve manier afgronden. Eén van de belangrijke punten aan het eind van een project is de opleveringsschoonmaak. Afhankelijk van het project gaat het bij de opleveringsschoonmaak voornamelijk om dat alle kamers, toiletten, badkamers, keukens, ramen en dergelijke glimmen, zodat u tevreden en met een gerust hart kunt terugkijken op een geslaagd project. Onze medewerkers werken zorgvuldig, verstaan hun vak en werken zeer flexibel.

https://mdexploitatie.nl/files/pagecontent/FB_IMG_1489839069510%20-%20kopie.jpg https://mdexploitatie.nl/files/pagecontent/FB_IMG_1489839075268.jpg

Voor & Na

Afbeelding met persoon, venster, binnen, muur Automatisch gegenereerde beschrijving

Wij maken woningen en bedrijfspanden daadwerkelijk gereed voor oplevering door het bouwstof, bouwafval en de laatste resten te verwijderen. Zowel de binnenkant als buitenkant wordt grondig aangepakt, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft en de opleveringsschoonmaak ook daadwerkelijk het verschil maakt.

Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden, te bespreken.

Afbeelding met muur, persoon, binnen, man Automatisch gegenereerde beschrijving