Schoonmaakwerkzaamheden in opdracht van verenigingen van eigenaren en woningcorporaties of particulieren vraagt om een goede communicatie met bewoners, duidelijke afspraken en een strakke planning.
Wij van MD exploitatie zijn al meer dan 27 jaar een graag geziene schoonmaak bedrijf in appartementencomplexen en trappenhuizen en levert altijd de hoogste kwaliteit schoonmaakwerk.

Afbeelding met muur, vloer, binnen, gebouw

Automatisch gegenereerde beschrijving

Trappenhuis laten schoonmaken is een hele klus vooral als het lang niet goed is onderhouden. Wij hebben jarenlang ervaring met het schoonmaakonderhoud van trappenhuizen, trappenhallen en galerijen.

We werken snel en vakkundig en vellig met weinig oponthoud

Wij begrijpen heel goed dat tijdens de schoonmaakwerkzaamheden de bewoners van het aangelegen trappenhuis of trappenhal gebruik willen en kunnen maken van de trappen. Wij proberen zo snel mogelijk en vakkundig te werken zodat er zo min mogelijk oponthoud is.

Vriendelijk en vakkundig schoonmaakpersoneel

Ons ervaren schoonmaak team zorgt dat uw trappenhuis er altijd netjes en verzorgd uitziet. Wij zijn al jaren een professional als het gaat om de schoonmaak voor particulieren, scholen, instellingen en bedrijven.

Afbeelding met binnen, vloer, muur, stap

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wij werken met enthousiaste schoonmakers die wij naar uw wens voor een vaste of periodieke periode kunnen inzetten.

Grote en kleine VvE’s

Grote VvE’s van meer dan 160 appartementen zijn een organisatorische uitdaging waarbij onze schoonmaakspecialisten alle zorgen voor u uit handen nemen. Voor kleine VvE’s hanteren wij een minimale afname van twee uur. Dit zorgt ervoor dat ook een kleine VvE van één trappenhuis voorzien kan worden van kwalitatief hoogstaande schoonmaak.