Een Afwasser zorgt ervoor dat de drankjes en het eten constant met schoon servies aan de gasten kunnen worden geserveerd.
Voor de gasten onzichtbaar, maar voor een goed verloop van de dag onmisbaar.
Mastiek heeft een aantal afwassers die niet omdraaien voor een spoelkeuken waar door de bomen het bos niet meer te zien is.
Afwaswerkzaamheden in de spoelkeuken
Een afwasser is net zo’n onmisbare schakel als alle anders functies in de horeca.
Zonder schone pannen kan er niet worden gekookt en zonder schone borden, bestek en glazen kunnen we niet uitserveren.
Wat doen wij allemaal !
Het verzorgen, onderhouden, transporteren en opslaan van materialen zoals glaswerk, bestek en buffetschalen
Andere keuken gerelateerde werkzaamheden, zoals groot keukenonderhoud, schoonmaak van de keuken en schoonmaak van goederenliften
Afvallogistiek in de keuken, waardoor afval op correcte wijze wordt gescheiden.
Bij ons zijn afwassers nadrukkelijk onderdeel van het keukenteam.
Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor de spoelkeuken.
Hieruit voortvloeiende taken als het verzorgen, onderhouden en opslaan van alle keukenbenodigdheden behoren tot hun werkzaamheden.