Jarenlange schoonmaakervaring

MD Exploitatie ,is een enthousiaste Schoonmaak onderneming die al vele jaren ervaring heeft in de schoonmaak en evenementen!
Wij zijn ons er van bewust dat niets zo fijn is als een schone werkplek. Wij nemen de zorgen voor de schoonmaak, en kleine klusjes en daarom graag voor u uit handen.

Schoonmaakbedrijf MD kiest de medewerkers zorgvuldig uit. Onze professionele en gemotiveerde medewerkers staan klaar om u te helpen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Vertrouwen, en de liefde voor schoonmaken

De missie van ons bedrijf, en onze medewerkers is de liefde voor de schoonmaak te laten voelen aan u bezoekers of aan u zelf.
De vertrouwen van u als klant is het belangrijkste van ons bedrijf en wij zullen er ook alles aan doen om te zorgen dat wij die na komen..

Evenementen schoonmaakdiensten

Als evenementenorganisator is het belangrijk dat de locatie van uw evenement niet alleen bij aanvang netjes is, maar ook tijdens het event én na afloop van het event.
MD zorgt voor de schoonmaak gedurende het gehele evenement. Ook zorgen wij ervoor dat de bezoekers geen last zullen hebben van overvolle prullenbakken, rondslingerende flesjes, blikjes en ander afval, ook zorgen wij voor de Sanitairservice, het toilet is een van de meest bezochte ruimtes van gebouwen of evenementen toiletten ,frequente schoonmaak van toiletten is cruciaal.

Als u meer wilt weten over onze diensten,
schroom dan niet en neem gerust contact met ons op.

MD Exploitatie Schoonmaakbedrijf & Eventservice
Directeur

Marcel van Dam