Huismeesterdiensten / Vastgoedonderhoud
Vastgoedbeheerders en VvE’s

IMG_1257.jpg

Kent u dat? U bent verantwoordelijk voor 1 of meerdere vastgoedobjecten.

Daarmee bent u vaak ook verantwoordelijk voor het onderhouden hiervan!

Kleine reparaties en onderhoud

Niet elke appartementencomplex beschikt intern over handige mensen.
Hierdoor blijven diverse reparaties liggen, zoals storingen, defecte verlichting, lekkende kraan, weigerend hang -en sluitwerk en een defect stopcontact.
Maar ook zijn wij er als klankbord voor de bewoners, houden een oogje in het zeil, vangen leveranciers op en controleren onderhoudswerkzaamheden. Vroeg of laat is dit bijzonder hinderlijk als het niet wordt opgelost. Uiteindelijk wordt uw gebouw en omgeving dus schoner, veiliger en prettiger met onze hulp.

VvE Schoonmaak kan u hierbij helpen tegen een zeer gunstig tarief.
Het voordeel is dat wij er toch al zijn en u geen ander bedrijf hoeft in te huren. Bovendien kennen wij het complex op ons duimpje en hebben wij geen hulp nodig. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten! Bovendien worden wij -net zoals u- er ook gelukkig van als het manco weer is opgelost

Afbeelding met buiten, lucht, grond, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Het gaat vaak om kleine reparaties die op het eerste gezicht niet opvallen. Toch beinvloeden ze de uitstraling van een woning of bedrijfspand. Een klemmende voordeur, piepende scharnieren, defecte lampen, een lekkende kraan, een loszittend vloerdeel, een kapotte toiletbril noem het maar op.

Onderhoud op vaste basis of eenmalig

Dit zijn klussen die wij graag voor u willen uitvoeren. Uiteraard doen wij dit tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met de mogelijkheid om dit eenmalig of op contractbasis te doen.

Afbeelding met gebouw, buiten, lucht, weg

Automatisch gegenereerde beschrijving

24 uur-service

Met een onderhoudscontract kan elke opdrachtgever een beroep doen op onze 24 uur-service. Deze service is er speciaal voor bestaande klanten, maar ook voor projecten die net zijn opgeleverd en in geval van calamiteiten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om problemen aan uw pand op te lossen.

Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen op het gebied van kleine onderhoudsklussen te bespreken.