Sanitair Service voor Evenementen en Beurzen

We werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten en maken elke sanitaire ruimte blinkend schoon.

Hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie. Uw gasten en medewerkers gaan er graag vanuit dat de toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen, goed bijgehouden worden.

Een schone WC is van invloed op de gastbeleving

Afbeelding met binnen, muur, vloer, plafond Automatisch gegenereerde beschrijving

Evenementen sanitair personeel inhuren voor het netjes houden van de toiletruimtes

Schone, goede en veilige toiletruimtes zijn tijdens evenementen een belangrijk onderdeel. Bij ons kunt u Sanitair personeel inhuren die deze ruimtes regelmatig schoonmaken en toezicht houden. Onze medewerkers zorgen er tijdens het evenement voor dat de toiletten netjes en schoon blijven.

We spelen graag op uw wensen in en stellen samen de behoefte aan het soort en de hoeveelheid toiletmedewerkers vast.

Sanitaire onderhoud tijdens het evenement… Schone toiletgroepen zijn immers altijd een visitekaartje van ieder geslaagd feest.

Afbeelding met binnen, plafond, vloer, muur Automatisch gegenereerde beschrijving

Hier wat richtlijnen die u kunt gebruiken !
Sanitaire voorzieningen bij evenementen toiletten op elk evenement moeten voldoende toiletten aanwezig zijn. Factoren die van belang zijn voor het bepalen van het benodigde aantal toiletvoorzieningen zijn: het aantal te verwachten bezoekers; de samenstelling van het publiek (mannen/vrouwen/jeugd etc.); de gemiddelde verblijfstijd (dag evenement of meerdaags evenement); het soort evenement (vanwege het gedragspatroon); het type toiletten (toiletten op waterspoeling of mobiele toiletten); de verwachte piekdrukte (bijvoorbeeld showpauzes);
het consumptieve gedrag (wordt er veel gedronken?).

Zorg voor voldoende toiletten met toiletpapier, Bepaal het aantal benodigde toiletten aan de hand van de bovengenoemde factoren. Gebruik als vuistregel: minimaal 2 toiletten en 1 toilet per 150 gelijktijdig aanwezige bezoekers. 75% van de herentoiletten mogen vervangen worden door urinoirs. 1 plaskruis of plaszuil geldt als 4 urinoirs. 1 plasgoot van 50cm geldt als 1 urinoir.
Plaats geen of minder urinoirs als u veel kinderen op het evenement verwacht.
Zorg voor één of meerdere gehandicaptentoiletten inclusief faciliteiten.

Plaats direct naast de toiletten een wastafel met stromend water, een zeepdispenser, wegwerphanddoekjes en een afvalbak. Plaats in de damestoiletten sanitair-afvalbakken.
Is de handenwasgelegenheid ook de drinkwatervoorziening?

Sanitaire voorzieningen staan bij veel bezoekers van evenementen en festivals wellicht niet op hun prioriteitenlijstje, maar dit zo belangrijk dat deze schoon en veilig zijn!